Autor Subiect: Datacenter  (Citit de 9489 ori)

Florin Matincă

  • Membru
  • ***
  • Mesaje postate: 241
  • Karma: +6/-4
    • Vezi Profilul
    • http://www.florinmatinca.com
Răspuns: Datacenter
« Răspuns #15 : Martie 03, 2010, 10:31:46 am »
Solutia buna/profesionala este sa ai fibra optica dedicata de la un provider gen Euroweb/UPC/RDS.

Daca ta duci la ei cu un business plan bun poate reusesti si sa obtii niste preturi bune.

Succes.

tafyx

  • Vizitator
Răspuns: Datacenter
« Răspuns #16 : Martie 03, 2010, 12:12:17 pm »
Existe alte solutii, dupa parerea mea, din care poti avea profit, decat deschiderea unui datacenter.

matei.profisol

  • Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 39
  • Karma: +1/-0
    • Vezi Profilul
    • www.profisol.ro
Răspuns: Datacenter
« Răspuns #17 : Martie 03, 2010, 12:27:26 pm »
Salut Sergiu,

ma interesez de o solutie pentru fibra optica la tine acolo, dar imi trebuie niste date de contact ale tale, pentru a discuta niste detalii, si vedem, poate gasim o solutie viabila din punctul tau de vedere.

Cosmin L. Neagu

  • Moderator
  • Hostmaster
  • *****
  • Mesaje postate: 1501
  • Karma: +15/-5
    • Vezi Profilul
    • clneagu
Răspuns: Datacenter
« Răspuns #18 : Martie 03, 2010, 12:38:37 pm »
Eu zic sa nu ne mai pierdem timpul cu postul asta ... nu-si face nimeni constructie si cumpara generator de 6000KW ... ahh... 600kW fara sa aiba nici o solutie de banda.

matei.profisol

  • Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 39
  • Karma: +1/-0
    • Vezi Profilul
    • www.profisol.ro
Răspuns: Datacenter
« Răspuns #19 : Martie 03, 2010, 12:59:06 pm »
Cosmin, din cate am inteles eu, omul avea deja constructia, care probabil nu a fost destinata initial unui datacenter, dar din anumite motive doreste sa o transforme total sau partial in datacenter.

Posibil sa ma insel, nu zic nu, Sergiu ar putea confirma/infirma...

etp.ro

  • Moderator
  • Webmaster
  • *****
  • Mesaje postate: 825
  • Karma: +8/-0
    • Vezi Profilul
    • http://www.myserver.ro
Răspuns: Datacenter
« Răspuns #20 : Martie 03, 2010, 01:00:05 pm »
funny thing e ca exista solutii de backup al curentului electric chiar si mai mari de 6000kw :)

numai ca incepi sa te gandesti la ele cand depasesti 10.000 servere :)

crt

  • Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 29
  • Karma: +0/-3
    • Vezi Profilul
Răspuns: Datacenter
« Răspuns #21 : Martie 03, 2010, 03:00:20 pm »
Ia legatura cu Transelectrica sau Informatica Feroviara. Poate iti ofera ei o solutie.

SergiuInVPS

  • Vizitator
Răspuns: Datacenter
« Răspuns #22 : Martie 03, 2010, 06:11:37 pm »
Cosmin, din cate am inteles eu, omul avea deja constructia, care probabil nu a fost destinata initial unui datacenter, dar din anumite motive doreste sa o transforme total sau partial in datacenter.

Posibil sa ma insel, nu zic nu, Sergiu ar putea confirma/infirma...

Da,Matei ai dreptate , constructia nu a fost destinata unui datacenter!

Matei,astept un id de yahoo sau un numar de telefon pe PM,sa-ti ofer mai multe detalii!

Cu cei de la RDS am vorbit,imi ofera fibra optica numai ca fibra trebuie sa mi-o platesc eu pe o distanta de 15 Km!

matei.profisol

  • Oaspete
  • **
  • Mesaje postate: 39
  • Karma: +1/-0
    • Vezi Profilul
    • www.profisol.ro
Răspuns: Datacenter
« Răspuns #23 : Martie 03, 2010, 06:15:12 pm »
Sergiu, id-ul de mess este si in profil. poti sa ma adaugi fie pe mateis123 fie pe matei.profisol.

si da, daca locatia ta este una izolata, costurile de instalare or sa fie simtitoare, in special daca aceasta trebuie ingropata.

discutam, ma interesez, vedem ce solutii se pot gasi si dupa aia decizi ce vrei sa faci mai departe.

SergiuInVPS

  • Vizitator
Răspuns: Datacenter
« Răspuns #24 : Martie 03, 2010, 06:21:04 pm »
Ok,matei te-am adaugat!

Ms mult

Cosmin L. Neagu

  • Moderator
  • Hostmaster
  • *****
  • Mesaje postate: 1501
  • Karma: +15/-5
    • Vezi Profilul
    • clneagu
Răspuns: Datacenter
« Răspuns #25 : Martie 03, 2010, 06:23:56 pm »
Moderator: Am inchis subiectul ... sunt sigur ca nu trebuie sa ii spui public lui Matei ca l-ai adaugat.