Cosmin, ai dreptate.
Am testat un DC fara sa-mi asum riscurile. Am preseverat in ignoranta mea crezand ca Simpliq e profesional. Nu am studiat firma. Am aflat ulterior ce actionari are, si ca de fapt problemele lor noi sunt ff vechi. Am stat cu capul in nisip ca prostul. Am pierdut bani si timp si nervi cand puteam bine merci sa ii studiez. Desi daca stau bine si ma gandesc la momentul acela oscilam intre CHML si Simpliq. si am ales Simpliq.
DAR ASTA NU MA IMPIEDICA sa ma spun si altora experienta mea! Nu fratilor, bagati la cap ce-a patit fraierul si nu faceti ca mine. Sau daca o faceti semnati un contract si dati-i in judecata sa plateasca de sa-i usture curul
Evident ca nu pot baga in aceeasi oala toate serviciile... dar cel putin o vreme voi sta la fritz ca deocamdata e OK. Si Ma bucur ca mi-ai dat dreptate (sau asa mi s-a parut)in privinta banilor care pleaca din tara. Pai frate, daca nu avem oameni destepti sa-i tina, cum sa fiu asa de prost incat sa imi tai craca sa dau bani mai mult decat in SUA pe servicii mai proaste ca in Somalia. Dar sunt inca multi care cred ca daca a picat SImpliq juma de zi nu-i bai. Ei cand o sa apara un DC care sa-i ia clientii, atunci o sa se trezeasca Adrian Costin... Pana atunci TOTI cei care aveti servere acolo, faceti teste ca si mine pe spatele clientilor. Numai ca voi sunteti mai norocosi ca nu fac gat clientii. Ai mei or fi mai maniosi...
Repet, discutam cand o sa pice iarasi...
Tomoioaga, eu nu am nicio legatura cu cei de la iasi si facturile neplatite. Au am platit la zi. Adrian incearca sa arunce cu praf. Recititi postul alora de la iasi si vedeti care de fapt era problema lor.
Ma rog,daca-s eu ala mai prost de ce sunt atatea firme care se plang de Simpliq? pai mai frate, cand iti zice unu ca esti beat, il bagi in ma-sa, cand iti zic doi iti iei probe biologice ca pute treaba. hai sa fim seriosi ca prea sunt de vina clientii ca simpliq nu-si face treaba
Astept ziua cand or sa dea vina pe stolul de grauri care s-a asezat pe fibra si s-a facut fibercut...
E o problema de responsabilitate si maturitate...
Daca voua va place sa se joace cu banii vostri niste amatori, n-aveti decat.