Acum 12 zile , mai precis pe 28 ianuarie am dat spre inregistrare un domeniu la Romarg , am primit pe mail detaliile despre plata prin PayPal iar in seconda 2 am efectuat plata online.
A doua zi pe 29 am verificat daca domenul fusese inregistrat ca sa ii pot seta nameserverele proprii, aparea "in asteptare" in interfata Romarg. Butoanele de suport tehnic, helpdesk etc nu functionau pe site iar la telefon nu raspundea nimeni. Am trimis mail si am primit timp de 10 zile scuze de genul:
Buna ziua,
Solicitarea dumneavoastra va fi tratata in ticketul cu ID-ul #XXXXXX.
Va asiguram ca facem toate demersurile pentru ca domeniul sa devina activ.
Va multumim.
----
Billing Team
Apoi le-am cerut banii inapoi (dupa aprox 5-6 zile de cand achitasem domeniul iar el era inca AVAILABLE in orice Whois )
Buna ziua,
Va multumim pentru instiintare.
Ne pare rau pentru procesarea intarziata a solicitarii, insa au fost efectuate anumite lucrari de mentenanta asupra platformei.
Imediat ce suma va fi returnata, vom reveni cu un reply la acest mesaj.
----
Billing Team
Am inregistrat domeniul la GoDaddy intre timp iar dupa 10 zile le cer din nou banii inapoi , iata ce primesc :
Buna ziua,
Avem in continuare in evidenta solicitarea dumneavoastra privind rambursarea sumei.
Imediat ce aceasta va fi returnata, vom reveni cu o confirmare.
Va multumim.
Practic am achitat un produs/serviciu si nu mi-a fost furnizat nimic. Ce pot face ?